יום שלישי, 17 בספטמבר 2013

חשיבותו של יועץ מזון שיגיע אל אולם אירועים

חתונה, בר או בת מצווה, בריתה או ברית מילה. יש הרבה אירועים משמחים בחיים אותם אנחנו מעוניינים לחגוג עם הקרובים לנו, אירועים שיש כמה דרכים לשמוח בהם. האפשרות הראשונה היא לעשות זאת בצורה מצומצמת בבית הכנסת, בדרך כלל כשמדובר בברית מילה או בבר מצווה שמלווה בעלייה לתורה. האפשרות השנייה היא להתרחב קצת יותר ולעשות את זה בבית המשפחה או של אחד מהמכרים המחזיקים בבית גדול יותר. והאפשרות השלישית היא לעשות את זה באולם או גן אירועים.

אולם אירועים או גן אירועים?


האפשרות השלישית היא כמובן האפשרות הנפוצה יותר, אפשרות שמקנה את החגיגה המשפחתית לעשות במתכונת הרבה יותר רחבה ממה שאפשר היה לצפות בבית כנסת או בבית של אחד מבני המשפחה. ההתלבטות היחידה כשבוחרים באפשרות הזו, היא האם לבחור בחגיגה ממוזגת בתוך אולם אירועים, או דווקא לתת לטבע לעשות את שלו ולבחור בגן. כמובן שיש סיבות לכאן ולכאן. אולם יהיה עדיף בעיקר בתקופת החורף, או אז הגשמים והרוחות משתוללות בחוץ ולא בדיוק כדאי, וגם לא בדיוק אפשר, לעשות איזושהי חגיגה משמחת בגן אירועים.

למען האמת, גם בעונות יולי אוגוסט באזורים מסוימים לא מומלץ להתחתן בחוץ, מאחר שהלחות הינה קשה מנשוא והאולם הופך למשתלם הרבה יותר. דווקא בתקופות הסתיו והאביב כשנעים ניתן לחגוג בגן אירועים וליהנות מהנוף הפסטורלי העומד סביב ולמען האמת גם כשאין ברירה- למשל שמספר המוזמנים נמוך ובעל האולם יכול לעשות בתוכו מאורע גדול יותר ומשאיר בידיכם את האפשרות לעשות אירוע בגן האירועים או במקום חלופי הרחק משם.

 

יועץ מזון קולינארי


ועדיין, השמחה תהיה גדולה כך או כך. אבל אם יש משהו אחד שיכול לפגוע בשמחה של החוגגים זה האוכל. במידה והאוכל לא טרי, לא כשר או כל אפשרות אחרת- האירוע ייחשב ככשלון ולא משנה איזה מוזיקה נוגנה ברקע. בדיוק בשביל זה מומלץ לשכור יועץ מזון. בעל תפקיד זה אחראי על תברואת המזון שנבחר בקפידה על ידי החוגגים בשיתוף פעולה עם יועץ המזון, על בטיחות המזון ובכלל על הקולינאריה, שהרי גם אם האוכל טרי, חשוב שהוא יהיה טעים. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה