אתם צריכים להכין ארוחה, ואתם פשוט מחפשים מתכון חזה עוף מוצלח בנרות.... האמת היא שכמו שאתם יודעים, אתרים רבים יכולים להציע לכם מתכון חזה עוף, אבל מרוב שפע - חשוב לבחור במנה הטעימה והמיוחדת ביותר, שגם פשוט יחסית להכין אותה. לאחר שהכנתם מתכון חזה עוף, אפשר לשבת ולהכין אנטיפסטי. אנטיפסטי הוא תוספת מצוינת למנה עיקרית, וגם מהווה מנת פתיחה מצוינת. מכל מקום, הנה לכם מתכון חזה עוף פשוט שגם מתאים לימי החורף - גולאש חזה עוף.
החומרים הדרושים
6 פרוסות של חזה עוף
2 שיני שום
2 בצלים בגודל בינוני
2 כפות של אבקת מרק בצל
1 כף של אבקת מרק עוף
פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומלח לפי טעם
צרור של פטרוזיליה
2 כפות רוטב סויה
¾ כוס מים רותחים
אופן ההכנה
1. ראשית, יש לקחת את הפרוסות של החזה עוף, ולחתוך אותן לקוביות גדולות יחסית כמו שמקובל היום במסעדות בהרצליה פיתוח.
2. לאחר מכן חתכו את שני הבצלים. אין צורך לחתוך בצורה מדויקת, אלא מספיק בצורה גסה.
3. את הבצלים שחתכתם יש לשים בסיר עם שמן זית, ולחכות עד שהם יזהיבו.
4. לאחר מכן הוסיפו פנימה את שיני השום, והמתינו כשתי דקות. לאחר מכן, יש להוסיף פנימה את הקוביות של החזה עוף.
5. יש לטגן את הקוביות עד שאתם רואים שהן מקבלות צבע לבן. בשלב זה יש להוסיף פנימה את הפטרוזיליה, כף של מרק עוף, ואת התבלינים השונים על פי ההעדפה האישית שלכם.
6. קחו את כוס המים הרותחים והוסיפו לה את אבקת המרק בצל. ערבבו היטב, ושפכו את התערובת על הקוביות. לאחר מכן, יש לטגן במשך כרבע שעה, על אש נמוכה, עד שאתם רואים וטועמים שהבשר מוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה